Plantgemeenskappe van die Gabbro-kompleks in die noordweste van die sentrale distrik van die Nasionale Krugerwildtuin - Gertenbach, Willem Petrus Dormehl (North-West University (South Africa), 1978)
"Abstract not copied"
MSc, North-West University, Potchefstroom Campus