Blanke bestuurstelsels en hulle invloed op die tradisionele politieke instellinge in die Transkei - Labuschagne, Johan Martin Troske (North-West University (South Africa), 1965)
"Abstract not available"
MA, North-West University, Potchefstroom Campus
Keywords: Transkei; Politics and government; Tribal government; South-Africa; Blacks