'n Histories-prinsipiële beskouing oor die sosiologiese aspekte van hulpverlening in die ontwikkeling van maatskaplike werk - Eloff, Daniël Jakobus (North-West University (South Africa), 1967)
"No abstract"
PhD, North-West University, Potchefstroom Campus